torsdag 29 juli 2010

Torsdagen 29/7




- tröja HM

- svarta leggings KappAhl

Denna top tyckte jag var fin, de har haft den någon vecka på HM nu och den finns även i webshopen. Jag gillade denna ljusa färgen bäst men den fanns både i svart och grått också. Sandalerna är från förra året och inte använda i år förrän nu. Ny klocka har jag också, har funderat på denna hela sommaren och nu blev det köp av. Den känns som en sommarklocka men funkar kanske även i vinter i rätt kombination.

.

onsdag 28 juli 2010

Onsdagen 28/7





- spetsklänning KappAhl
- jeans Lindex
- skor G Zanotti


Ännu en spetsklänning från KappAhl, denna kostar 300 kr och finns i affär nu. Jag tror det räcker med sådana här plagg för mig nu. Men jag tänkte även använda dessa till vintern ihop med tjocka tröjor o koftor, skinnjacka och kanske lite tuffare leggings.

Skorna har jag kollat på länge men tyckt de var för dyra men nu när de reades 70% kunde jag inte hålla mig.





tisdag 27 juli 2010

Tisdagen 27/7






- tunika KappAhl

- korta jeans Lindex



Denna söta klänning/tunika hittade jag igår på KappAhl, den föll jag handlöst för eftersom den är i spets, har fint blommotiv och färgerna är så underbart pastelligt Monetaktiga. 250 kr och jag kunde inte motstå den. Jag har en fling för spets just för tillfället.





måndag 26 juli 2010

Måndagen 26/7



- forbid me not kjol

- blus Provrummet

- lovelovetank

- tights By Ti Mo

Härlig färg på denna kjolen, jag känner ibland att jag använder alldeles för lite färger. Det blir mest powder och svart och vitt etc. Det piggar upp med lite mer färg, jag tänkte ha min kofta till i samma nyans men det var det för varmt för idag så en annan dag kanske.

lördag 24 juli 2010

Fredagen 23/7


- magnolia top
- lovelove tank
Usch denna blusen var inte alls fin på mig, konstigt jag tycker om den mörka men denna är ju bara jättekort och vid som ett tält. Har kännt mig illa klädd hela dagen och nu när jag ser bilderna så förstår jag varför. Att det kan vara sån skillnad bara för färgens skull eller är det något annat som skiljer dem åt?

torsdag 22 juli 2010

Torsdagen 22/7



- klänning KappAhl

Denna klänning har jag nog använt mest i sommar och det börjar att märkas på den. Lite noppor under ärmarna men vad kan man begära för typ 200 kr. Men den har varit en räddare när jag inte visst vad jag skulle ta på mig.



Så här fint blommar det i vår trädgård nu men det går fort allt för fort ............

onsdag 21 juli 2010

Onsdagen 21/7



- orange top Saint Tropez
- vit kjol Zara
- sandaler Carin Westher
Ännu en varm dag, jag försöker utnyttja lunchen att vara ute så mycket som möjligt nu när det är så mysigt ute. Men snart kommer getingar och annat småkryp så att man inte kan sitta ute och äta längre. Därför tycker jag bäst om juli framförallt när den är så underbar som den varit i år.

Tycker så mycket om mina sandaler, de har en speciell stil som man inte ser så mycket av. Jag har nästan inte använt mina gladiatorsandaler som jag har en dröse av denna sommar.

Dessa platta persikor köpte jag på Möllan igår och de var ljuvligt goda. Måste handla fler ......

tisdag 20 juli 2010

Tisdagen 20/7



- full embr smock dress in pearl

- underkjol Melmelli

Tjugofem som förlovade firade vi idag med att gå ut och äta på kvällen. Tyvärr spillde jag på min fina klänning men jag hoppas verkligen att fläcken går bort. By the way - jag tror inte vi kommer att gifta oss, det har aldrig lockat mig av någon anledning.

måndag 19 juli 2010

Måndagen 19/7



- embr blouse
- svarta leggings
- skor Puma
Back at work, lugnt och skönt i alla fall. Jag som är van att börja en bit in i augusti när det är full rulle uppskattar lugnet på kontoret. Och svalt och skönt hade vi så man slapp svettas så mycket som jag gjort de senaste veckorna "jag ska inte klaga".

söndag 18 juli 2010

Lördagen 17/7



-runaway dress

Skickade iväg sonen till Turkiet på eftermiddagen och åkte upp till stan på kvällen för lite god mat och dryck.

fredag 16 juli 2010

Fredagen 16/7



- kjol Zara

- antidote frill tank

Min sista semesterdag för denna perioden, kommer att jobba två veckor för att sedan var ledig en vecka till i början på augusti. Jag funderar lite på vad jag ska ha för kläder på jobbet om värmen fortsätter som den gjort den sista tiden.

Onsdagen på Vindåkra





Min goda sallad som jag åt i onsdags när vi på Vindåkra gård. Vi brukar ta en sväng dit på semestern men jag var lite besviken denna gång. Satt ute och det fanns massor av små äckliga djur i luften (inte deras fel) och för varmt för att sitta ute. De har en ny klädesaffär där nu och jag köpte en underklänning från by Ti Mo för halva priset plus ett par flipflops från Ilse Jacobsen.



tisdag 13 juli 2010

Malene Birger konceptstore till Malmö


igår när vi gick uppför Baltzarsgatan igår såg jag att de håller på att öppna en ny konceptstore för Malene Birger. Positivt tycker jag som har märket som en av mina favoriter. Det är en del affärer som säljer märket men de har ju ofta inte så stort sortiment.

måndag 12 juli 2010

Reaköp


vi var i stan idag och kollade in rean. På Iisa shoppade vi lite eftersom de hade 50% på alla vår och sommarkläder och det tyckte jag var riktigt bra. Jag köpte denna top runaway tank som jag inte sett tidigare eller rättare sagt inte lagt märke till. Den var dock ganska dyr från början med med halva priset så blev den genast mer intressant. Riktigt söt faktiskt och detta köp gjorde att jag började leta efter runawaydress också men den verkar inte finnas någonstans längre.

Min andra reservering


är denna wigwam som jag från början var ganska sval till men som jag nu ser som ett måste till hösten. Tycker om modellen och framför allt längden på denna tunika samt färgen som tenderar att bli en genomgripande färg i mina beställningar framöver. Broderierna ser riktigt fina ut också så denna ser jag framemot.

lördag 10 juli 2010

Fredagen 10/7


- turkos klänning Malene Birger
De skönaste plaggen tycker jag är i bomullstrikå, denna klänning har jag fått några småhål i som jag inte vet hur de uppkommit men jag har försökt nästa ihop dem så gott jag kunnat och den duger bra att gå här hemma i.

Torsdagen 9/7


- klänning Lindex
Denna klänning köpte jag förra sommaren på Lindex och den är lite av en favorit. Jag gillar blommigt och den är i skön bomull med underklänning isydd.

fredag 9 juli 2010

Freeport

besökte vi igår och det var framförallt Odd Molly butiken som drog. Jag tycker inte att outleten är så värst bra för övrigt och vi har ganska långt att köra men jag föreslog att vi skulle ta dagen som en utflykt med bla besök på laxbutiken.


Jag köpte tre plagg och min dotter ett på outleten. Jag handlade en spoiler dress i dark powder




En forbid me not kjol i rosa, jag har två koftor sedan tidigare i samma färg som jag tänkte matcha med.






Och denna saloon dress i den finaste färgen av alla enligt mig.





Min dotter fick en saloon strap dress i blått som hon blev jättesöt i, ganska dyra plagg för en ombytlig 12-åring men den går säkert att sälja så småningom trots den usla kvaliten. Jag har funderat på detta med kopior, det vore kanske bra om denna modell kopierades för då hade det kanske blivit bättre kvalitet än på originalet .-)


Klänningarna är ju enormt söta något som jag inte såg på bilderna från början synd bara att de inte höll måttet.



Se så fin hon blev i den tillsammans med en skinnjacka från Soaked by Luxury som vi också köpte på outleten.

torsdag 8 juli 2010

Torsdagen 8/7


- lila blus Rabens Saloner
- vitt linne
- svart leggings

Tisdagen 6/7


- vitt linne från HM Garden kollektionen
- svarta leggings
En tvätt o vilodag efter vår resa.

Fall/winter Odd Molly


jag upptäckte när jag kom hem att man kunde förbeställa på bla Deepfling. Eftersom jag alltid varit riktigt nöjd med deras tjänster så har jag beställt fyra plagg därifrån. Kanske dumt, bättre att beställa från svenska webshopar men oftast brukar man tjäna lite på att handla från USA och dessutom vet jag att jag får det jag vill ha.


Det första plagget jag beställde var #261 remix blouse vintage powder, jag är väldigt förtjust i modellen och föll för denna så fort jag såg den.
Jag är inte speciellt sugen på något från prefall ännu men tänker titta på kläderna i affär och då kanske jag ändrar mig. När det gäller höst och vinter för övrigt känns det som om det blir några klänningar och blusar och inte så mycket koftor som jag annars handlar mycket av. Ullkoftorna är inte de gillar mest och jag har köpt så många lovely knit nu i vår så jag ska inte ha flera. Många har blivit förtjusta i long lovely knit men den har inte jag fallit för än .......

Dubrovnik Kroatien






har vi spenderat lite tid i. Vi bodde strax utanför staden och jag tyckte mycket om landet, människorna ja allt faktiskt. Det enda man kan sakna är sandstränder, jag är inte så glad i stenar precis. Men hotellet hade ett fint poolområde med aktiviteter och underhållning på kvällen. Staden Dubrovnik är väldigt fin och mysig och har en historia som berör. Man kan inte fatta att det bombades för fullt där för ca 20 år sedan. Unesco har hjälpt till att renovera staden och den är riktigt mysig och känns "gammal".