måndag 22 augusti 2011

Köparens marknad

Roligt nog har jag fått denna såld.



känns det som det är just nu, inte bara när det gäller kläder utan det mesta faktiskt.

Det känns som man får tänka sig för när man köper nya OM, för att sälja dem på Tradera till hyfsade priser är inte alls säkert längre. Förr kunde man köpa för att sen rata någon kort tid senare och sälja av lika kvickt utan att förlora allt för mycket. Men nu reas OM prefall redan och det känns lite som spiken i kistan faktiskt.

Det ska bli intressant och se hur OM klarar av en sämre konjuktur, det känns redan som många håller mer i pengarna speciellt när man läser bloggarna.

Ovanstående bakers cross dress i st 4 säljer jag för 750 kr om någon är intresserad är det bara att mejla mig på efva.larsson@telia.com ett bra pris även om man jämför med reapriset som finns just nu på någon/några webshoppar.

4 kommentarer:

  1. Provade den i lördags men fick inte ihop den över tuttarna:( Hade slagit till på stört annars! Och visst är det dåligt drag på Tradera nu för tiden.....

    SvaraRadera
  2. Ja det är jättesegt - men så är det när det blir för mycket. (men inte köper vi för att sälja ändå?)

    Jättesöt är den där!

    SvaraRadera
  3. Ska man få igen pengarna ska man sälja Gneis funktionskläder till barn. Har just sålt dotterns urväxta för nästan samma som de kostade =)

    Mollysar verkar det svämma över av på Tradera just nu så det är väl tillgång och efterfrågan som avgör.

    SvaraRadera
  4. Jag har upptäck OM ganska nyligen, men är förvånad hur snabbt rean kommer. Ena veckan kommer den nya kollektionen till affärerna och inte många veckor senare börjar den redan att reas. Har det varit så även tidigare?

    SvaraRadera