måndag 20 juni 2011

Användbart eller showpiece

Jag läste hos söta Lingonberrie att hon säljer denna kappa. Jag har också den i min garderob och den är ganska svåranvänd om säger så. Vissa plagg har jag bara som typ konstverk, fast jag nästan är 100% säker på att jag inte kommer använda dem, inte för att jag inte vill utan mer att jag har svårt att hitta rätt tillfälle. Men jag vill gärna behålla den ändå, bara för att titta på.

Jag har fler såna här plagg, Drama Coat misstänker jag kan bli ett liknande fall. Jag tror att jag kommer att känna mig utklädd i den trots att jag är handlöst förälskad på samma gång. Drama Jacket däremot tror jag är lättare att bära. Men å andra sidan finns det andra som använder kapporna så varför kan inte jag?

Min dotter tycker att Drama Coaten ser ut som en svamp, eller att man ser ut som en svamp när man använder den.





Jag har även ett par klänningar i garderoben som jag har mest för att jag vill äga dem. Ibland tänker jag att vissa säkert kan stiga i värde men det vet man aldrig och jag har aldrig köpt kläderna som en investering.



Odd Molly syndrom ..........

4 kommentarer:

  1. Kappan där är verkligen outstanding! DEN hade jag kunnat tänka mig att ha i min garderob som utstickare. När jag skulle använda den? DET vet jag däremot inte.

    (Berry har ju vandrat in och ut här men på något vis så har jag kunnat släppa dem till slut - de hänger bara)

    SvaraRadera
  2. Fantastisk kappa! Förstår att den är svår att släppa! Drama Coat ångrar jag att jag inte slog till på hos Campadre.....

    SvaraRadera
  3. Ja, de är som konstverk vissa plagg...
    Drama coaten tycker jag är jättefin, men jag har inte provat den långa..

    kramkram!

    SvaraRadera
  4. It is amazing that sometimes it is just having Odd Molly styles hanging in the closet that makes you feels so good. It is nice if you can take them out once in a while to wear and show them off as well.
    Stor Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera