lördag 24 april 2010

Fredagen 23/4




- en favvoblus från By Malene Birger

- jeans BonAParte

- scarf Missoni


Tittade på denna scarf från Missoni hos Tintinstyle men kunde inte bestämma mig och sedan var den helt plötsligt slutsåld. Men den kom tillbaka kanske det inte var exakt samma nyans som jag såg första gången men jag tror det. Sitter en ganska stor lapp på den och jag funderar på att klippa bort den, man kan alltid sy på den igen om man vill sälja den i framtiden.

3 kommentarer:

  1. Hujedamej villken vacker scarfs, i exakt rätt färger också. Jag är så himla svag för beige ihop med pasteller.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Gomorron!

    Blev det inget grönt nagellack? ;-)

    Har läst några inlägg och den där klänningen från HD tillsammans med LK:en var jättefint. Som du säger så skulle man knappast se att den var 2 år gammal, den skulle mycket väl kunna komma från årets kollektion. Jag gillar de där färgerna.

    Sen såg jag att du var lycklig ägare till en blus som jag letar efter, nämligen sparkly remix blouse i dark powder. Mr Odd Molly ska besöka Mollybutiken i Los Angeles när han vaknar over-there, få se om han hittar någon då.

    Carina i fredagsmailsbloggen skulle ju ut med Linda o Josanne i dag och hon skulle också titta efter den åt mig.

    Tallulah cardigan var en mycket positiv förvåning, jag trodde hela den serien skulle vara mycket tjockare, nästan som lovely knit fast aningens tunnare. Den är inte tjock, utan jättetunn och kommer att bli utmärkt att ha till sommaren . Den har dessutom många vackra detaljer som gör att den sticker ut.

    Det gör förvisso att man inte vill ha den tillsammans med något annat pråligt utan snarare någon enkelt. Kan tänka mig den med jeans, något vitt enkelt linne under så att den kommer till sin rätt.

    Håller med Ingrid om att scarfen var jättefin, jag gillar också beige. Ser liksom vårlikt ut med pastellerna till.

    Nu ska jag rusa vidare i cybervärlden.

    Ha en kanonmysig helg!

    Kram,
    Maria/Javabönan

    SvaraRadera
  3. I can see why the blouse is a favorite; it's lovely! And fits you beautifully. I really need to look at more Malene Birger clothing. The scarf is fantastic too. The colors look like they'll fit with almost everything.

    Have a good weekend!
    Laura

    SvaraRadera