lördag 3 april 2010

Glad Påsk


Idag provade jag min signtist v-dress i rosa. Har även en chalk på väg hem till mig. Jag tycker om färgen, det slinkiga tanttyget och de underbara spetsarna, ja allting på denna klänning. Den är dessutom skön att bära så jag tror att det kommer bli ett bra köp. Jag provade även den med lovefirst tunic men den rosa färgen är lite ljusare på denna så det är ingen klockren matchning.
.

4 kommentarer:

  1. MYCKET snyggare på dig än på produktbilden! Nu måste ju jag sätta denna på min - redan för långa - vill ha lista. ;o)
    Tack för svar på min fråga om up-yo-me... dress. Det slutade med att jag slog till på en i chalk från Ajabaja. Den sista, vågade inte vänta eftersom det var mitt most wanted-plagg från vår & sommar 2010. Men speinger du på en lila i 2 eller 3 i stan så hojta. En gör ju ingen garderob ;o)
    Ha en superbra påskafton!

    SvaraRadera
  2. Den är jättefin på dig och visst har den lite slinkigt tanttayg haha..., men jag tyckte om den vita jag provade i veckan också. Helt underbar spets verkligen. Glad Påsk! Kram

    SvaraRadera
  3. Vad kul att få se den på en riktig kropp! Den hamnar även på min lista över kommande köp. Vill ha den i svart. Glad Påsk!

    SvaraRadera
  4. Den här är så snygg och oj vad fint du kombinerar den. Blir riktigt sugen när jag ser din bild!
    Kram

    SvaraRadera