måndag 19 april 2010

Klockor



Pingla frågade mig vilken klocka jag använder och det är för det mesta denna Triwa. Jag har flera klockor men denna är min favorit.

Jag hade tänkt köpa mig en lite finare klocka och eftersom jag gillar större modeller som är lite herrinspirerade så gick tankarna till Michael Kors ur. Men jag är lite rädd att jag skall tycka att klockan känns tung nu när man är van vid Triwas.



Helst av allt skulle jag vilja ha något sånt här, dyrt men varar länge.

2 kommentarer:

  1. En gång i tiden (höhö) så älskade jag klockor, jag hade massor av dem.
    Eftersom vi nu pratar stenåldern så pratar vi även plastklockeåldern.
    Hade bla. en brun fyrkantig plastsak som var helig, den hade ¨jag på mig då jag fick för mig att tolka på rullgrillor efter en moppe. Den resan slutade med två framtänder kortare och en krossad klocka :(
    Det tog sedan 20 år tills nästa klocka köptes in, det en cool 'Musseklocka' på Disneyworld, 10 år senare gav den upp och har sedan dess varit utan - tiden är ur led...

    /Carina

    SvaraRadera
  2. Kul story Carina, klockor är lättare att minnas eftersom man inte haft så väldigt många. Man brukar använda dem en hel del i alla fall gjorde man det förr så visst kommer jag ihåg en del av mina gamla. Jag har nog alltid burit klocka i alla fall sen jag började jobba vilket är många år sedan.

    SvaraRadera