tisdag 9 mars 2010

Det kommer mera .....


så länge jag inte har en stationär dator känner jag mig inte hel. Inga bildprogram finns i denna bärbara och jag hoppas bara att den andra datorn går att fixa.


Innan mitt köpstopp köpte jag helt oväntat denna klänning, hade inte alls tänkt mig det men efter provning var jag fast. Jag kommer att visa hur jag tänker använda för det kommer inte att vara likadant som på denna modell.


12 kommentarer:

  1. Ooohh har du köpt den raringen! Du måste visa biler Är sååå nyfiken på den!

    SvaraRadera
  2. Ska bli spännande att se på nån annan än klädhängarna på produktbilderna!

    SvaraRadera
  3. Det ser jag fram emot
    Jag såg den på bloggen fashionhaggan i morse och var helt kär i den

    SvaraRadera
  4. Japp, den har hittat hit också, men jag tänkte också ha den på annat sätt. Nu fick jag reklamera min, dragkedjan gick ej att dra ända upp plus att den var jättevass i kanten. Men ny är på väg.

    Den är perfekt att ha i sommar, tål ju en del, passar en småbarnsförälder perfekt.

    SvaraRadera
  5. Tror den är supersnygg på, men tyvärr på den formlösa modellen ser den inget vidare ut! Men som sagt på en tjej med lite former, personlighet och huvud så tror jag den är grym!

    SvaraRadera
  6. Snälla du måste visa provbilder direkt du får klänningen! Jag vill nämligen också beställa den men är osäker på hur den sitter på en "vanlig" kropp.

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Nu vill jag ju se bilder på dig med denna klänningen..!
    Hade helt ratat den efter produktbilderna tills jag nu ikväll såg sanni bus med den tillsammans med hennes fina former och den var ju helt underbar och jag blev kär direkt!
    Tänk så deras egna produktbilder kan fördärva??
    Kram Mia

    SvaraRadera
  8. Åååååh....den är så fin! Köpstopp hos dig också :-) Min går sådär hehhehe. Lycka till.

    SvaraRadera
  9. Vem har inte köpstopp! Men ibland blir det bara ett litet tryck med fingret och så tänker man "jaja, det reder sig" ;-)

    Ska bli kul att se den på! Jag är liiiite sugen på overallen(såklart, alla andra ratar ju den!)

    kram

    SvaraRadera
  10. Fick en "ny" (vet ej om de bara låtsades skicka en ny) och den dragkedjan går ej att dra ända upp heller! Det är som om blixtlåsets taggar smält ihop högst upp så det går ej att dra upp sista centimetern.
    Hur är din?? Vill gärna veta eftersom de påstår att "alla" är så. Men vad 17: det ska väl gå att dra upp helt och inte vara plastigt vasst på en klänning som kostar 2400...plus att den ska gå att ha utan ett plagg under...?

    Jag hoppas du orkar kolla din!
    Tack
    /Fia

    SvaraRadera
  11. Hejsan ! Jag har en liten fråga. Är ute efter odd molly klänningen, Undress A, du vet den i puder rosa med volanger över bysten och längst ner. Jag såg att du hade den, du är inte intresserad av att sälja den? haha lite konstig fråga, men den skulle passa så bra i min garderob haha! Väldigt fina kläder har du btw ! / Evelina

    SvaraRadera
  12. Fia: Dragkedjan går inte att dra upp helt det är precis som du skriver en bit överst där det inte finns taggar utan en hel bit, ska säkert vara så. Jag har bara provat min och inte använt någon längre stund men det är inte kul om det känns obekvämt. De borde kunna fixa lite bättre dragkedjor till det priset.

    Anonym: Ja, jag har en Undress A men vill inte sälja den just nu. Syndm jag hade en i storlek 3 tidigare som jag sålt efter mycket besvär.

    Min molly: Mitt köpstopp går också så där ....

    Till er andra: Bilder kommer så småningom

    SvaraRadera