tisdag 16 mars 2010

Hjälp med att kombinera




Jag har denna blus och har funderat en del på vad man skulle kunna ha under den. Jag har sett att några har nedanstående men den är inte aktuell för min kropp. Finns det något annat som skulle kunna vara fint till?




5 kommentarer:

  1. Chrysalis minigown kanske eller varför inte Suiteheart minigown. Tror längden ska räcka på den sistnämnda. Annars kör jag med minidressen under och den är lovely!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Jag har 2 remix och 2 chrysalis minigowns, och jag tycker INTE det passar ihop, längden på klänningen och blus modellen, men det kanske bara är jag=) Då tycker jag suitehearten är MKT bättre till!
    Jag har mina remix blusar med ett långt tight bas linne under, som jag varierar färg på. Fler kombos kommer jag inte på=)

    Lyllo dig som har remixen i den färgen(jag är för snål för att lägga 1300, körde på de 2 "budget" varianterna=)) Denna färgen dissade jag styggt först, men nu.....aaaah så snygg!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att bara Suiteheart är den enda som passar. Minnigowns är för långa till den blusen. Jag har ju precis den kombon du visar.

    SvaraRadera
  4. Hej å hallå!
    Ursäkta att jag kliver på å stör, men innan jag lägger ut mina plagg till försäljning vill jag göra ett sista försök till storleksbyte.
    Så du som sitter tajt i en 3:a – kika in här, http://fredagsmail.blogspot.com/2010/03/bytesswappassokes.html

    Vänliga Hälsningar
    /Carina

    SvaraRadera
  5. Ett tips kan vara att använda den röda underkjolen som en axelbandslös topp. Det funkar jättebra även i urringningen och den blir precis så lång under att volangen syns.

    SvaraRadera