tisdag 11 januari 2011

Vårbeställning

Jag har inte skrivit något om kollektionerna för vår och sommar men jag är riktigt imponerad av det jag sett hittills och det finns massor jag vill ha.

Det första plagget jag förbeställt är 585 Biker Denim Jacket, liksom många andra blev jag förälskad under modevisningen i USA men jag undrar nu om den är lika snygg på riktigt som på bild? Pinupporna på ryggen
är inte riktigt min stil men jag gillar texten mm. Dessutom är jag rädd för att färgerna på fjärilen inte är så snygga heller som på bilden. Men vi får se ........




Nästa plagg jag förbeställt är 619 Rock-a- fellow silk slip dress i dark rose. Denna är också en favorit från showen och jag skulle kunna tänka mig flera färger men vill gärna prova först och se om den funkar. Dessutom är de ganska dyra så man kan inte spendera hur mycket som helst bara på samma plagg.




Sen har jag beställt ett sk "måsteplagg" i alla fall känns det så just nu. 626 Dareme dress i powder. Ska bli oerhört spännande och se ifall denna funkar på min valkropp.




Bilderna har jag lånat från Lisen i Danmark där man kan förbeställa från Spring just nu.


2 kommentarer:

  1. Jättefina plagg du förbokat. Jag tror att jeansjackan (hoppas) är finare i verkligheten än på bild. Dom andra hade jag gärna lagt rabarber på också men hann inte tyvärr ( eller tur var väl det!)

    kramar!

    SvaraRadera
  2. Vilka godbitar du har bokat:)

    SvaraRadera