torsdag 23 juli 2009

Nytt reaköp


Ett köp jag aldrig hade gjort om jag inte hamnat på Familjelivs Odd Molly sida och även av inspiraton från alla Odd Molly bloggar. Jag använder mycket leggings i alla former och tror att dessa kan passa till något jag har i garderoben.

Jag blir så överraskad att det finns så många som verkar använda Odd Molly kläder varje dag. Det gör inte jag, fast jag har ganska många Odd Molly så har jag en massa andra kläder också och vill gärna variera mig.

5 kommentarer:

  1. Jag har inte så mycket Odd MOlly, och vill också variera mig. Gillar Esperits kläder och har mycket av dom. Sedan handlar jag på Lindex också så klart och dom andra vanliga klädaffärerna.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. God morgon!

    Jag har ett mail från en tjej som inte lyckas skriva meddelande till dig här.. är du gullig och mailar mig på sabina_veronika A hotmail.com så sänder jag över meddelandet. (såklart OddMolly-relaterat)

    Ha en härlig dag!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag har absolut inte Odd Molly på mig varje dag måste jag säga. Det är mitt favoritmärke alla gånger och jag har en hel del OM plagg, men dels så finns det så mycket annat fint också ute i butikerna från andra märken och billigare kedjor och dels så tycker jag om att matcha olika märken. Att ha tre plagg samtidigt från OM händer att jag har ibland, men ofta tycker jag det är finare med lite mix.

    Bloggen blir ju mycket OM inriktad, men jag försöker ibland att lägga ut annat också så det inte blir alltför tjatigt haha...

    Har också undrat över om alla dessa som publicerar "Dagens Molly" varje dag verkligen har på sig OM varje dag? Själv kör jag det bara ibland. Kan gå någon vecka utan att jag har OM på mig....

    SvaraRadera
  4. Hittade du leggingsen på rea? Var isåfall?

    SvaraRadera
  5. Tack för svaret då ska jag till Iisa... vet du om där var många kvar?

    SvaraRadera