onsdag 15 juli 2009

Sex paket att hämta


Just nu har jag sex paketavier som skall hämtas på den lokala affären. Jag får nog dela upp hämtningen framförallt för att i det ena paketet finns en provdocka som väger över 7 kilo.


- Provdocka

- Odd Molly kläder från Tintin

- Odd Molly från Tradera

- Nagellack OPI:s nya matta

- Kläder från Nakknas rea

- Höstbeställning från Ellos - skinnbyxor, spännande


För ett antal år sen när min dotter var liten köpte jag så mycket till henne från Ebay att posten ställde en hel postsäck utanför vår dörr. Pinsamt värre.


Nu har man fått se lite mer av höstsläppet från Odd Molly, inte så mycket som jag vill ha än. Denna klänningen tycker jag iofs är fin och den kanske kommer i någon form av blus också.


5 kommentarer:

  1. Hi, hi ja du det är kul att shoppa!!
    Ja klänningen ovan är jättefin. Jo nu har man sett lite mer inte jättemycket som väckte obehagligt habegär men ett par klänningen bara måste jag ha som 2nd hand vintage dress(vinter) och Amerind dress. Men visst finns det mycket man skulle kunna tänka sig som t ex de vackra sjalarna eller halsdukarna, kapporna, blusarna ja listan kan göras lång.:-)

    SvaraRadera
  2. Det där med alla paket som kommer är intressant. Jag får hämta på ICA i grannområdet, dvs inte den ordinarie som vi handlar i. De har vid det här laget tom lärt sig mitt namn. Tyder nog på att man shoppar liiiite för mycket. :-)

    SvaraRadera
  3. Ja, jag tycker också att den klänningen är fin, men jag tror inte att den blir något köp för mig. Får fundera lite inför hösten.

    SvaraRadera
  4. Hahaha... jag är också kändis på Posten. Behöver aldrig visa leg. och ibland när jag är där och hämtar paket säger de "Idag kom det fler paket till dig" vi tänkte att du kommer väl in snart så vi skickade inte ut avin" ;)
    Ibland säger brevbäraren: "Jag såg att du hade paket att hämta så jag tog med det"!

    Jag har också köpt mängder på ebay när barnen var små... fast en ehen säck har jag aldrig lyckats med :)

    SvaraRadera
  5. oj vad du måste handla... hinner ni använda allt?

    Den lila klänningen tycker iaf jag är jättehärlig! Färger, spets, broderier, mer sånt:-)

    SvaraRadera