tisdag 29 december 2009

Finns det ett alternativ?


Jag var inom på Åhléns idag för att se om någon rea startat men icke. Då såg jag att de fortfarande hade vita lovelovetanks kvar. Jag skulle behöva ett till, det jag har används superofta. Men frågan är finns det något annat linne som påminner om detta, tunt i materialet och långt i modellen? Till ett rimligare pris. Jag tror de kostade 449 kr och det är dyrt men det är klart använder man det mycket så blir ju priset inte så högt per gång.


11 kommentarer:

  1. Bor du i Sthlm så hade de de på rea på Mathildes. I PK huset.

    SvaraRadera
  2. Tänkte precis skriva samma sak som GI-Malin. De fanns massor på Mathildes i en korg på golvet i stl 3 & 4 och med 30% rea.
    Erika

    SvaraRadera
  3. Saint Tropez linnen är helt ok, tunna och fina. Jag har köpt dem på outlet till 79 kronor styck.
    Eva

    SvaraRadera
  4. Hej

    Har köpt långa ribbade linnen på Indiska, har för mig att de kostade mellan 50-80 kr. Dessa används flitigt och håller både färg och form.

    SvaraRadera
  5. Ja, de där linnena har jag också i vitt och svart och de är så användbara så då får det nog rättfärdiga det galna priset. Letar också efter fler fast billigare... Kram

    SvaraRadera
  6. Köpte ett som är nästan identiskt på Kappahl för 79 kr. Det som fattas är rosetten men det kan jag sätta dit själ hellre än att pynta nästan 400 kr till :D

    SvaraRadera
  7. Jag använder Gina tricots linnen som alternativ. De är inte lika tunna men långa i modellen. Jag tror de kostar 99 kr st. Har linnet i vitt och i Cherry men jag har Ginas linnen i en massa olika färger. De är även av riktigt bra kvalitet konstigt nog.

    SvaraRadera
  8. Jag har ALDRIG tidiagre köpt Odd Mollys basplagg, har alltid tyckt dessa varit alltför ORIMLIGT Dyra, men nu på rean på Mathilde slog jag till på ett linne i vitt, ska se om jag blir förälskad kanske jag ska ditt och köpa en till.....nu kostade de ju "BARA" 300 kronor....inte billigt direkt men kvaliten var underbar....LOVE. Munthe plus Simonsen gör Ytterst prisvärda och vackra linne, med fina detaljer....har två at dessa som jag använt så mycket att det blivit håll i dessa....
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Köp det inte, säger jag bara. Jag har tre i olika färger, de har alla vridit sig ett halvt varv.
    Hunkydorys är betydligt bättre, isåfall, men de allra bästa kommer från VILA. Toppenkvalitet, till skillnad från ... ja, dessa.

    SvaraRadera
  10. Det var blandade åsikter om linnet, New Yorker: Vad konstigt att dina har vridit sig, det har inte mina gjort. Tyvärr (i detta fallet) så bor jag inte i Sthlm, där finns så mycket större utbud än här. Det finns några kvar på Åhléns och kanske de börjar rea dem.

    SvaraRadera
  11. De absolut bästa linnena är Gina Tricots, köper deras långärmade långa tröjor och långa linnen, finns i MASSOR av färger! 99 kr för linnen och 120 för långärmade.

    SvaraRadera