torsdag 12 augusti 2010

Torsdagen 12/8






- kofta Filippa K

- linne Lindex


Denna kofta påminner lite om Hunky Dorys Japankofta fast den är mycket tunnare i materialet och så är den längre. Jag gillar denna typen av koftor och de brukar passa till ganska mycket också.
Lite suddig bild men man ser lite hur knäppningen fungerar.

6 kommentarer:

  1. Jättesnygg kofta! Vill också ha lite tunnare material, svettas ihjäl annars!

    SvaraRadera
  2. Gillar verkligen koftan! Tycker om att den är något längre i modellen. Är den alldeles ny eller tidigare kollektion?

    SvaraRadera
  3. Instämmer, denna Filippa K kofta var snyggare än Hunky Dorys korta varianter.

    /Carina

    SvaraRadera
  4. He he, ja visst är det hemskt att behöva gå myrsteg när man egentligen vill ta elefantkliv för att komma till butiken så snart som möjligt :)

    SvaraRadera
  5. jag kan inte fatta att du hittar så mycket fint på Lindex. Jag var där förra helgen och hittade absolut ingenting. Jag fick till och med kolla två gånger när jag gick ut så det verkligen var Lindex jag var på eftersom jag vet hur mycket fint därifrån du har i din garderob... Skumt!
    Läste om din Helsingborgstripp precis (jag är inte snabbast...) låter som du gick åt helt fel håll. Och du har gått förbi precis utanför mitt jobb, synd jag inte visste att du var i faggorna för då kunde du fått tips. Hör gärna av dig om du ska upp igen så kan jag förklara vart de bra butikerna finns. De är dock inte så många...
    Ha en bra lördag!

    SvaraRadera
  6. Vilken fin kofta, jag har inte provat den andra modellen hellre. Men ibland kan det ju vara skönt med ett tunnare material.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera