söndag 18 oktober 2009

Odd molly

syns allt oftare på Engla. Jag skrev för ett tag sen angående sponsring att det vore väl ett klipp för Odd Molly att få en ung välbesökt bloggare att använda deras kläder. Det verkar hända nu, Engla har haft Odd Mollykläder ett par gånger nu under en ganska kort tid. Dock inga recensioner än men det kommer säkert så småningom. Fast jag tycker hon är jättesnygg i kläderna och ger en ny approach till märket. Elin Kling lär vi dock nog aldrig se i märket.

4 kommentarer:

  1. Ja, fast Engla jobbar ju en del på Nelly.com och iom. att Nelly har börjat sälja Odd Molly så får ju Engla säkert dessa plagg till rabatterat pris...

    Hur tänker du när du skriver "en ung bloggare"? Är Odd Molly bara för unga? Själv är jag 31 år och tycker verkligen att Odd Molly är +30 kläder!

    KRAM modellmini

    SvaraRadera
  2. Jag är 43 och min mamma 70. Jag tycker att OM har plagg som passar alla åldrar. Det är därför jag gillar märket. Så både unga och gamla ska väl kunna använda plaggen. Men man kanske inte ser dem lika ofta på yngre (i alla fall inte i den stad jag bor). Det beror nog till stor del på att plaggen är rätt dyra.

    SvaraRadera
  3. Det är kul att märket syns på alla åldrar, vilket man sett i olika bloggar. Tex Katinka som shoppade med mamsen o Bina som fyndade till tonårsdottern. O så vi mitt emellan!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Engla är kanske inte så ung men hennes läsare är ganska unga, i alla fall en del, det finns en hel del som ser upp till henne och vill se likadana ut. Nelly har inte speciellt mycket Odd Molly och Engla brukar skriva ut när hon fått plagg som hon ska "recensera" däremot kan hon ju fått rabatt på kläderna men jag tycker i alla fall att det ser äkta ut när hon bär plaggen, som om hon faktiskt gillar dem. Jag tycker Odd Molly är för alla åldrar men jag ser inte så många unga tjejer på stan i märket (yngre än 25 typ, det kan ju bero på att kläderna är ganska dyra men det är ju många andra märken också som tex Acne etc.

    SvaraRadera