tisdag 27 oktober 2009

Tisdagen 27/10


Idag har jag varit ledig och vi har strosat runt i inredningsbutiker i stan. Även ätit gott och fikat dyrt på Waynes Coffee. Det märks inte så mycket i affärerna att det snart är Halloween, för några år sedan var det mycket mer. Det går inte att göra så stor affär av en helg men snart är julen här och en del affärer har redan börjat försäljningen av julstjärnor etc.Väl tidigt men å andra sidan välkomnar man allt ljus man kan få för nu är det riktigt mörkt tidigt på kvällarna. Jag har haft en trikåklänning från melmelli och en svart kofta från LaRedoute. Lacktights från KappAhl dessutom.

2 kommentarer:

  1. I Barcelona såg man INGET av Halloween alls. Som om de helt uteslutit denna högtid. Jag är inget fan av Halowwen heller och längtar efter julen och vill gärna sätta upp stjärnor redan nu. :-)

    SvaraRadera
  2. Nej, halloween känns verkligen som en högtid som affären velat införa och för min del får den gärna hamna i skymundan. Förvånades också av julpynt och julmust(!!!) i affären igår, får väl vara glad så länge det inte säljs semlor, men det är väl en tidsfråga... (Måste dock medge att en julmust höll på att slinka med hem, är barnsligt förtjust i det...)

    SvaraRadera