måndag 3 augusti 2009

Denna koftan tycker jag är jättefin


Färgerna är helt underbara (ser i alla fall ut så på bild). Jag har haft ett antal av denna modell på kofta men aldrig använt dem speciellt mycket. Sen har sålt dem efter hand. Sen har det kommit en ny och så har jag blivit sugen igen. Denna blev jag riktigt intresserad av. Snygg till jeans men kanske inte just denna modellen på mig och min kropp. Expressens bild.

4 kommentarer:

  1. Den är verkligen jättefin! Såg att du har denna: http://picasaweb.google.com/oddefva/MinaOddMollys02#5360566410250353682 Hur är den i storlek? Läste någonstans att den är stor....? Ömtålig? Något annat att veta?
    Kom på för ett tag sedan att du verkade så bekant...och nu kom jag på: Har ju handlat av dig många gånger när du sålde kläder efter din dotter på hemsidan "Linas garderob" (visst hette den så?) och även på Tradera!//Lene *Innerjoin*

    SvaraRadera
  2. Ja, den får man se till att slå till på när den släpps. Känns verkligen som en "must have" för mig.

    SvaraRadera
  3. Oj det var länge sedan. Det var innan man kom igång med Tradera. Vad kul, jag kände igen din signatur på FL men trodde jag hade sett den på Allt för föräldrar där jag hängde ganska mycket förr. Tunikan är ganska stor i storleken men jag tycker att ärmarna är förhållandevis trånga, i alla fall för mig. Jag har den i st 3 som var den största då och jag kommer nog att sälja den i höst. Internetvärlden är inte så stor.

    SvaraRadera
  4. Den är superfin och kjolen också...

    SvaraRadera