onsdag 19 augusti 2009

Torsdagens klädsel


Imorgon skall det bli sommarens sista varma dag, i alla fall enligt Sydsvenskan. Jag tänkte ha denna kombinationen tillsammans med jeans.


Ikväll blev det festival igen, dottern ville gå på NRJ:s konsert. Riktigt bra men man kändes sig ganska gammal i sällskapet för det var mest tonåringar där. Ola, Darin, Arash, Dead by April och några till. Arash var riktigt bra och även Darin gillar jag.

7 kommentarer:

  1. Det där var fint och fräscht! JAg vill ha en livealot o väntar på en i almost black som ALDRIG dyker upp.....börjar misströsta faktiskt..

    Kul m festival! Kan förstå din känsla av att känna sig gammal på sånt där. Har samma problem, inte blri det bättre av att dottern tcker jag är pinsam bara jag vickar på tårna i takt t musiken.....

    SvaraRadera
  2. Fräscht och pudrigt. Ser svalt och skönt ut.

    SvaraRadera
  3. Ps. Vad är det som sticker ut under Livealoten? Är det en Fields of Lace?

    SvaraRadera
  4. Underbart fint, men mycket sorgligt med sommarens sista fina dag. Det känns som om hela sommaren bara regnat bort och det här är ju riktigt deprimerande. Fin blir du åtminstone på sommarens sista dag.

    SvaraRadera
  5. Jag läste någon som haft det precis så och det lät så gulligt... det är det verkligen! Du kommer vara finast i omgivningen idag!

    Njut av sommarens sista dag! KRAM

    SvaraRadera
  6. EvaLena: Jag stod stel som en pinne i den samlingen (ingen över 19 runt oss) pinsammast av allt var att vår sons flickvän stod precis bakom oss(vi har inte träffat henne tidigare) men hennes kompis visste vem vi var.

    SvaraRadera
  7. Pingla: A Fields of Lace it is

    SvaraRadera