lördag 12 september 2009

Finkapporna


det finns ju ett par modeller av finkappor i höstens släpp. Rätt många webshoppar säljer dem också så det lär ju finnas en del av dem. Kan inte låta bli att undra, när ska man använda dem? Det känns som en ganska kort säsong för denna typ av jackor/kappor. Sammetskapporna tex är ju inget jag skulle ha på mig när det regnar och höststormarna yr så som det ofta gör här i Malmö på senhösten. Just nu är det för varmt för dem så i praktiken blir det under någon månad man kan använda dem och kanske vid speciella tillfällen till vintern (om man inte ska vara ut så lång tid). Och kanske till våren under en kort period innan det blir för varmt. Nej, det känns inte ekonomiskt försvarbart men några av dem är ju ack så underbara.

4 kommentarer:

  1. Nej, jag bara njuter av dem på bild. Det är inget för mig. Jag är för praktisk och det går att få mycket annan Molly för de pengarna.

    SvaraRadera
  2. jag kan tänka mig att använda en sådan här kappa när om helst. Inte när det är 20 minus eller ösregn men faktisk lite när som och inte bara till fint... :-)

    SvaraRadera
  3. Jag drömmer om just den kappan i just den färgen som du har bild på, men tycker att det är för dyrt. Som du säger så kanske man inte kommer använda den mycket och tänk om man tröttnar... Nej, det förblir drömmar för mig. Bäst så.

    SvaraRadera
  4. Jag är ingen "kapp" människa och har inte användning för den typen av kappa alls. Det vore väl om man skulle gå på ett vinterbröllop/höstbröllop i balklänning....Jag köper hellre annat för mina pengar :-) Men de är fina.

    SvaraRadera