söndag 20 september 2009

Voile short dress

hade inte tänkt handla så mycket från vintern men denna har jag tittat på hela tiden och velat ha den rosa. Men även denna förstorade jag upp på Marengs sida och jag vet inte om broderiet eller vad det är nu upptill är för orange.




Vilken är finast?

11 kommentarer:

  1. Den rosa är något speciellt med. Gillar den jättemycket. Men jag köper nog den bruna, passar bättre för mig i höst och vinter.

    SvaraRadera
  2. Jag säger precis som dig.. den rosa är urfin! Men jag skulle inte fixa det orange.. som ofta är det säkert bättre i verkligheten men från bilderna så väljer jag nr.1.

    SvaraRadera
  3. Jag gillar den i chalk bäst.

    SvaraRadera
  4. Jag gillar chalk bäst men de är ljuvliga alla...

    SvaraRadera
  5. Oj du, ja vilken är finast egentligen!? Vitt är alltid fräscht tycker jag och jag älskar rosa och jag tycker det orange broderiet bryter snyggt och är läckert till den rosa färgen. PÅ den röda och bruna syns broderiet mindre... Jag tror JAG hade valt den rosa faktiskt men jag tycker samtliga är fina på sitt sätt. Den röda är också läcker, gillar färgen och tänk vad fin till jul! Den bruna är fin nu i höst. Tror dock man har mest användning för den vita eller rosa... Åh vad jag svamlar, jag är en velpotta av rang!:-) Fick du ut något av mitt resonemang?;-)
    Kram Ina

    SvaraRadera
  6. Den röda eller den i chalk. Jag tror den rosa blir för mycket rosa tyg för mig.

    SvaraRadera
  7. Den röda till jul var min första tanke, men egentligen tycker jag nog att den bruna är läckrast. På någon annan än mig dock, för jag passar inte i brunt tyvärr!

    SvaraRadera
  8. Den där har ajg börjat kolla mer o mer på jag med. Men inte din färg utan alla de andra.....Får se hur det blir. Tror det är för mycket orange i den ljusrosa, konstigt färgval faktiskt, eller hur?

    KRAM

    SvaraRadera
  9. Jag tycker mest om den rosa men känner också mig tveksam till det orange broderiet.

    SvaraRadera
  10. Orange går bort för mig. Den bruna gillar jag bäst. Konstigt, jag trodde knappt att jag skulle falla för brunt, men det gör jag uppenbarligen.

    SvaraRadera
  11. Samma tanke här, gillar eg. den rosa mest, men inte det orange broderiet. Älskar den i chalk, men den känns lite känslig och så blir man enorm i vitt och med den vidden i plagget...Lutar mest åt den bruna, men jag har så mycket i brunt nu...

    Så jag velar med...får se om det blir någon alls!

    SvaraRadera