söndag 6 september 2009

Lite scary.....


jag har just sålt två stycken overkneestrumpor och ett par handledsvärmare på Tradera för sammanlagt 1.361 kr. Dessa plagg är använda och i handledsvärmarna fattas en knapp. Allt detta står i beskrivningarna till auktionerna och ändå fick jag så här mycket för dem. Nu blev jag riktigt nervös, bara de förstått att det inte är nya grejer. Ni vet ju själva som har ullstrumpor att man ser att de varit använda ganska snart. Jag tycker ibland även när det gäller koftor i ull så blir de lite noppiga och detta sker efter bara ett par användningstillfällen. Men så är ju ullplagg beskaffade och det är bara att ta bort nopporna.

Jag fick dessa plagg med i ett paket av kläder som jag köpte själv på Tradera och har alltså inte själv använt dem. Ruskigt bra betalt för plagg som säljaren frågade om jag ville ha medskickade eller inte. Redan då tänkte jag att det måste löna sig mycket bättre att sälja kläderna en och en istället för i paket.
OBS! Väskan har jag sålt tidigare för 510 kr.
Summan blev att jag gav 700 kr för kofta och kjol Slum Goddess Knit Coat and Skirt. Ett riktigt klipp blev det.

5 kommentarer:

  1. Vilket tokklipp!
    Jag handlade av samma säljare och fick med en bunt plagg som inte riktigt är jag. En del har sålts och några behöver jag klura på om jag ska behålla eller inte. Men summa summarum så känns det som hon borde gått back på samtliga auktioner iom paktetförsäljning.

    SvaraRadera
  2. Bra tips att ta bort noppor med är en helt ny rakhyvel. Man hyvlar försiktigt bort alla nopporna. Sålde precis en ulkofta på T och den såg som ny ut efter rakningen :-D

    SvaraRadera
  3. Shit pommes frites! Snacka om bra affär! Bara att gratulera!

    SvaraRadera
  4. Ja, det var då verkligen inte illa alls måste jag säga. Skönt att OM har ett så stort andrahandsvärde att man faktiskt får tillbaka en hel del på det till att finansiera nya drömmar....

    SvaraRadera